+ 70-408-3100 | info@londonstyle.hu

London Style - Learn & Smile 

Nyelvmerenge

 

 

 

 

 

Merenge férfiaknak, lényegretörően (kattints)   

 

Merenge nőknek (kattints)

 

 

 

 

  

 

  

❤ Hol láttátok meg egymást először?

– Az előtérben a puffon... Volt ott egy proaktív kolléga, aki megkérdezte, segíthet-e.

❤ Ismertétek egymást a London Style-on kívül is?

– Nem, sosem láttuk egymást annak előtte.

❤ Azonnal megvolt köztetek a kémia, vagy csak idővel alakult ki?

– Hm... – mosolyintja el magát a hölgy kedvesen – „Milyen aranyos ez a fiú...!”, gondoltam. Mire a férfi, szinte belevágva a nő szavába, lelkesen megjegyzi: – Részemről azonnal!

Arra a kérdésre, hogy szinglik voltak-e mindketten, az a válasz, hogy a hölgynek volt párja. Épp ezért nem gondolták, hogy ennyire közel fognak egymáshoz kerülni.

❤ Mi a történetetek? – folytatom tovább a kíváncsiskodást.

– Csak csaptam a szelet... Nem tudtam, hogy a lánynak volt kapcsolata. A recepcióson keresztül kiderítettem a telefonszámát. Elhívtam színházba, kikosarazott. Nem adtam fel. Vártam a következő lehetőséget. Jött a Halloween Party. Felkértem táncolni. Na, mi ment? Diana Warwick-tól a „Why do you have to be a heartbreaker?”
Nem történt semmi, de mivel elég sok rendezvényt szerveztek a London Style Nyelviskolában, jött a Mikulás parti. Megint volt egy kis tánc, egy kis ellazulás... Itt már bátrabb voltam, s a buli után hazakísértem. 

❤ Milyen módon adtátok tudtára a másiknak, hogy tetszik?

– Mosolygások, integetés, viccelődés, az ember így megérzi, hogy a másik nem közömbös... – meséli a hölgy, mire a fiatalember rákontráz: – Nem volt internetes világ, telefon se nagyon... Ma túlságosan elérhető mindenki, nem is tudják, milyen az, hogy hiányozni... Pedig annak mekkora értéke van! Még busszal jártunk. Elkísértem a buszig, hogy addig is láthassam.

❤ A megismerkedéshez képest mennyi időn belül jöttetek össze?

– Egy fél év múlva körülbelül... Nyáron beiratkozás, szeptember sulikezdés, aztán decemberben – válaszolják egyöntetűen.

 ❤ Mitől működött a kapcsolatotok még a nyelviskolás időszak alatt?

– Az elején nyilván működik – csattan a hölgy, mire a férfi: – Az jobb kérdés, hogy mennyi ideig tudtuk fenntartani. Komoly nézeteltéréseink voltak, de azért volt egy kohéziós erő... Viszont hiába szép a nő és érzed, hogy kell egy társ, azért... az egészet eldobtam volna belső dacból... A hölgy átveszi a szót: – Nagyon különbözőek voltunk, össze kellett csiszolódni... Jött egy probléma és fontolgattuk, hogy itt akár vége is lehet...

❤ Hány évre rá házasodtatok össze?

– 4 év múlva.

❤ Mi a titka annak, hogy még mindig együtt vagytok?

– Tolerálunk dolgokat a másikban, amit nem biztos, hogy egyébként elfogadnánk... sok bennünk a közös – említi meg a nő. – Szinte ugyanaz az érdeklődési körünk – veszi evidenciába a férfi –, sport, tánc, zene, filmek. Nem szabunk gátakat egymásnak, új karrier, új célok (pl. házvásárlás), folyamatosan támogatjuk egymást, talán a szerencse... Valaki ott fönt elintézi, hogy emberek összekerüljenek és együtt is maradjanak... Lehet, hogy ez sorsszerű?

Elbeszélésünk nem ér itt véget, de félbeszakítjuk a személyes történetet, pedig szívesen olvasnánk tovább, mert érdekel, hogy a másiknak mitől működött és működik még ma is. Már 1997 óta!

 

  •  

  • Érdekel, tovább olvasom

    • Nézzük egyre-másra a romantikus filmeket, aki időt tud szakítani ebben a rohanó világban, az még talán szerelmes vagy túlfűtött regényeket is olvas, belehelyezkedve a főhős szerepébe és átélve az első izgalmaktól, a reménykedésen át az élményeket egészen az első csókig, amit számtalan apró kis jelzés, nézés, viccelődés, érintés megelőz... mire a férfi összeszedi végre a bátorságát és megteszi az első lépést. Ehhez jó kiállás kell, és sokszor még azok is, akik egyébként kemény macho-ként lépnek fel, esetleg vezető beosztásban dolgoznak, komoly kihívásként élik meg a kezdeményezést a kikosarazástól való kudarcélmény miatt. Azért valljuk be, mi nők is tehetünk arról a férfiakban okozott negatív élményről, melyet vagy a buta, vagy éppen arrogáns stílusunkkal előidézünk. „Majd pont neked adom meg a telefonszámomat!” vagy „Előbb keljél fel, kispofám! Tudod, mikor megyek el veled randira!” vagy „Már ne haragudj, de hogy gondoltad, hogy épp velem kezdj ki!?” Mintha az etikettnek minden árnyalatát elfeledtük volna s már nem tudjuk, milyen az a nőiesség! Nem beszélve a kedvességről és udvariasságról. Attól, hogy nekem nem jön be valaki, attól mást még boldogíthat! Tudjuk: zsák a foltját... No de kanyarodjuk vissza főhőseinkhez, akik fél év után randiztak először s talán elcsattant az első csók is... A kémia nem minden esetben azonnal működik. Sok beszélgetés, találkozás és számos élmény szükséges ahhoz, nem beszélve a hasonló érdeklődési körökről, hogy tényleg kialakuljon vonzódás.Mindannyian vágyunk arra a biztonságra, amit a társunk elfogadása (lehet, hogy nagy szavak, de!) feltétlen szeretete nyújt nekünk.A romantikus filmek nem igazán adnak választ arra, hogy mi történik a mindent megpecsételő első éjszaka után? Netán azután, hogy kimondjuk a boldogító IGEN-t? Mintha nem lenne recept. Mert nincs is. De azért vannak irányelvek, melyekhez lehet orientálódni és vannak technikák, amiket tanácsos legalább kipróbálni.
  • 1
  

Érdekel, jelentkezni akarok! (←kattints)

 

 

Mit ígérünk? 

✔ Tartalmasan fogod eltölteni az idődet

✔ Nyelvet tanulsz

✔ Önmagadról tanulsz

✔ Táncolni tanulsz

✔ Növeled az önbecsülésedet

✔ Barátokat szerzel

✔ Kimozdulsz otthonról és végre nem a neten lógsz! 

✔ Még az is lehet, hogy itt találod meg a Nagy őt!

Na, Merengjen tovább, akinek két anyja van! :D

Jól van, jól van. Mondjuk azt, hogy a fentiek speciálisan összeállított keveréke.

Társkeresés, Önismeret, Kommunikáció

Ezen a tizenkét hetes tanfolyamon

a nyelveké a főszerep,

✔ kötelező hozzávalóként jelenik meg az önismereti tréning,

✔ megfűszerezve egy kis tánctanulással és néhány közös főzőtanfolyammal, bicikli- vagy gyalogtúrával  időjárástól és kedvtől függően.

 

Mi késztetett engem ennek a programnak az elindítására?

Először is, ez nem egy új ötlet. Már több mint 10 éve ülök rajta, de valószínűleg most jött el az idő...

Emberek százaitól, mi több ezreitől lehet hallani, hogy válságban a kapcsolata, a házassága, vagy épp nem talál magához illő párt. Régen még voltak házibulik, ahol lehetett ismerkedni. Voltak társasok, egyéb játékok, ahol az emberek hülyéskedtek, beszélgettek és nem nyomta el őket a ricsaj, a bömbölő zene... Diszkóban 20 évvel ezelőtt se lehetett ismerkedni, mert nem hallottad, mit mond a másik. Persze megcáfolhatsz, hogy Te ott ismerkedtél. Rendben van, és meddig tartott a kapcsolatod?

Nyilván vannak kivételek és mindenre van ellenpélda. Abban biztosan egyetérthetünk, hogy egy kapcsolat hosszú távú fenntartásában a legfontosabb:

A rendszeres, őszinte és egyértelmű kommunikáció

  •  

  • Érdekel, tovább olvasom

    Mert mindent meg lehet beszélni, ha van pozitív hozzáállás és van türelem, szeretet. A kommunikációval azonosan fajsúlyos a kémia; az hogy az emberek fizikálisan vonzódjanak egymáshoz és passzoljanak is, de mi nem ennek felkutatására vállalkozunk... Az majd kiderül magától. Illetve ahogy a fenti történetben is olvastuk, kell hozzá egy adag SZERENCSE is. No meg egy kis sorsszerűség, a véletlenek egybeesése, áldás odafentről stb. A fő motivációm a program megalkotásakor a tapasztalat volt, amit nyelviskola-vezetői éveim alatt szereztem. Csoportjainkban nem egy, nem kettő, de számos férfi-nő kapcsolat jött létre, akik azóta össze is házasodtak és szinte kivétel nélkül a mai napig együtt vannak. Én vagyok a kivétel. Mert ugye a London Style Nyelviskola a volt férjem ötlete, akivel egy nyelvtanfolyamon ismerkedtem meg. A tanítványom volt. Ezért rendkívül hálás vagyok neki és természetesen csodás gyermekünkért, aki szabadidejében már besegít kreatív képeivel és videóival a vállalkozásba, s csoportjainknak 100 óránként isteni tortákat készít!
  • 1

 

 

Vajon a korábbi tanulók ajánlanák?

Az elmúlt 1-1,5 évben felkerestem és meginterjúvoltam korábbi, már házas tanulóinkat, akik itt találták meg életük párját. 

A teljesség igénye nélkül jöjjön pár házaspár :) 

Madácsi István és Heni - Süveges István és Veronika - Huszár Ákos és Kincses Tündi

Miért ajánlanátok másoknak, hogy épp egy nyelviskolában ismerkedjenek a másik nemmel?

Lássuk, hogy nyilatkoztak a témáról!-->

Rengetegen keresnek párt az interneten, társkereső portálokon több-kevesebb szerencsével. Főként azt halljuk, hogy az internet tele van idiótával, beteg emberekkel, magamutogatókkal, „nemtudommitakarok” típusú nőkkel, férfiakkal.

De tényleg ennyire gáz lenne a helyzet?

A legnagyobb baj az, hogy az emberek lassan elveszítik a VALÓ VILÁGHOZ való viszonyukat és csak a kibernetikus világban élnek. A Facebook, az Instagram és egyéb szociális média teljesen rabul ejtette őket.

Ez elkeserítő!

Interjúalanyaink szerint az ÚJ SZLOGEN ez legyen:

 

Közösségi oldalak helyett LEGYÉL inkább közösségben!

Érdekel, jelentkezni akarok! (←kattints)

  

Érdekes gondolatot fogalmaztak meg volt tanulóink:

Próbáljátok meg, hogy ne legyetek elérhetőek egymás számára a kurzus alatt az órákon kívül!

Ez csak 12 hét, simán kibírjátok!

Miért?

❤ „Én alig vártam, hogy lássam, ahogy leszáll a buszról, vagy ahogy jön fel a lépcsőn, jön be az osztályba... tele voltam izgalommal” stb.

❤ Ma kényszeresen meg kell osztani mindent, másként kezdtek el gondolkodni az emberek. Mi akkor találkoztunk, amikor a suliban voltunk.

❤ Konstans összejöttök hétről-hétre... De ne azért menj el, hogy ott összegyere valakivel! Jobban megismered a másikat, beszélgettek, megismered a reakcióit, sok olyan apró rezgés, amin áll vagy bukik...

❤ Kevés olyan platform van, ahol találkozhatsz hölgyekkel vagy urakkal, mint pl. tánciskola, ahova nemigen járnak az urak, inkább a hölgyek kedvelik.

❤ A London Style korábban a város egyik legjobb közösségi platformja volt – hihetetlen jó baráti közösségek, kapcsolatok jöttek létre. Sokan még a mai napig összejárnak. Már nem az angol miatt.

❤ Ez egy olyan hely volt, ahol az emberek JÓL ÉREZTÉK MAGUKAT!

❤ Jók voltak a partik... 

❤ Az emberek nem tesznek semmit bele, hogy változzanak vagy elérjék a vágyaikat... Mozduljatok végre ki a mindennapokból! Megéri.

Milyen egyéb hozadéka van egy ilyen közösségnek?

Mennyi mindent kaptak ezek az emberek a nyelv által! Ma hol lennének, ha nem itt kezdik...

❤ Kijutni a Karib-tengerre...

❤ Elnyerni egy állást 

❤ Férjet találni egy idegen országban

 Külföldi partnert, beszállítót találni a vállalkozásnak

 Előléptetésre szert tenni a munkahelyen

 Merni kommunikálni az utazás alatt

❤ Érteni, érteni, érteni! – ha idegen ajkúak hozzád szólnak

 

Épüljön fel a baráti köröd, gazdagodjon a kapcsolati hálód!

❤ Ez fontosabb, mint hinnéd!

Tudod, hogy mindenki ismer valakit, aki ismer valakit...

A legjobb munkák, lehetőségek emberi kapcsolatokon keresztül nyílnak meg, kelnek el.

 

 Mit üzennétek jelentkezőinknek?

 

 

INDUL A NYELVMERENGE

Hogyan épül fel a tanfolyam?

A tanfolyam 12 hetes. 

Hetente 1x4 órában lesz nyelvórátok. Indul FRANCIA és ANGOL.

Ha már tudsz egy kicsit angolul, kérünk, a franciára jelentkezz! Az angol nem kezdő szintről indul, hacsak nem az a szerencsés véletlen adódik, hogy senki sem tanult még a jelentkezők közül.

Önismereti tréning 4 alkalommal (3x45 perc)

Havonta egyszer szombaton közös gyalogtúra és/vagy főzés- és tánctanulás ugyanezen a napon. Itt tanuljuk meg a Merengét.

 

 

 

Ja, hogy a MERENGE egy tánc?

IGEN! Nézd meg a videót s reméljük, felébreszti nálad is a szenvedélyt!

 

  

 

Mik a feltételek?

Nem kell hozzá előzetes tánctudás. Nem baj, ha bénának érzed magad. Mindenki béna. Ha akkora lenne az önbizalmad, akkor már megoldottad volna ezt a problémát. Itt egy szintről indultok.

A kurzus 5 NŐ, 5 FÉRFI jelentkezése után indul. Két korosztálynak hirdetjük a tanfolyamokat.

30-40 évesek és a 45+ éves párkapcsolatra/társaságra vágyók, jelentkezzetek!

Miért van benne önismereti tréning?

Kvantumugrással léphetsz előre a társkeresésben, ha először magadon dolgozol. Ismerd meg önmagad, figyeld meg saját mintáidat, indítékaidat elsősorban! Ítélkezés helyett áss le önmagad mélyére!

A tréningen nem kell mindenki előtt kitárulkoznod, elég lesz, ha magadban felismered azokat a dolgokat, melyek eddig hátráltattak az elől, hogy megtaláld a Neked legmegfelelőbb párt.

Van-e szintfelmérés?

Az angolosoknál igen, de csak szóbeli. Nem szeretnénk, ha nagyon kezdő és felsőfokú tudással rendelkező jelentkezők együtt tanulnának. A frusztráció helyett a jó közérzet, a barátságok kialakulása és a közös fejlődés a cél.

A francia tanfolyam esetében nem kell hozzá előzetes nyelvtudás.

Mi van, ha nem találok senkit, aki tetszik? 

Javasoljuk, olvasd végig korábbi hallgatóink történeteit. Ott sem tetszett mindenki mindenkinek elsőre. Ehhez idő kell. Tapasztalat. Élmény. Először barátokat szerezz!

Az is lehet, hogy itt ismersz meg valakit, aki ismer valakit... a többit már úgyis tudod!

Mit fogunk tanulni?

A mindennapi életben hasznosítható szituációkat. Igazi kommunikációt. Figyelemfelkeltést, érdeklődés, csodálat és együttérzés kifejezését, gratulációt, véleményed elmondását, kérdésfeltevést, egyetértést, udvariassági kifejezéseket stb.

 

 

Mikor indul? 

A tanfolyam 5 nő és 5 férfi jelentekzése után indul!

Március 8-ra időzítettük a program bemutatását.

Regisztrálj, gyere el és érezd jól magad! :)

https://docs.google.com/forms/d/1dz-4Tt9yB-BGRXEEWUce2kRf8PscDTlvqfB61L-6eKU/edit

 

 Megnézem, kik tanítanak

 

Paszternák Attila - tánc

Az akkori barátnőm beszélt rá, hogy menjünk el társastáncolni, illetve abba mentem bele, hogy az első órára elmegyek, és ha nem tetszik, akkor nem erőltetjük. Mindig szerettem mozogni már egészen kis koromtól kezdve, de a tánccal ezt nem kapcsoltam össze. Mi férfiak/fiúk általában cikinek tartjuk a táncolást, vagy kényelmetlenül érezzük magunkat, ha zenére kell mozogni és közben még vezetni a partnerünket. Én is így voltam ezzel, aztán az első óra olyan jól sikerült (felszabadító volt, teljesen mást tapasztaltam, mint amit a fejemben összeraktam), hogy rendszeres látogatója lettem a táncóráknak. Ez odáig fajult, hogy elkezdtünk verseny táncolni és volt olyan időszak, hogy napi 3-4 órát is lent töltöttünk a teremben. Aztán elmúlt ez a kapcsolat és vele együtt a tánc is. Szép időszak volt, de „szerencsére” vége lett... Igen, nagyon sokat tapasztaltam a táncról, legfőképpen azt, hogy a versenyzés, kötöttség, teljesítmény, megfelelés stb. elnyomja a szabad mozgás, a testedhez való kapcsolódás és kreativitás élményét. Ezután egy időre háttérbe szorult a tánc az életemben, de a szeretete megmaradt, és mindig hiányzott kicsit. Próbálkoztam aztán swinggel és néptánccal is. Valójában bármilyen táncot szívesen táncolok. Ebben az időszakban a figyelmemet a rajztanítás kötötte le egy jó pár évig, de aztán újra elkezdtem táncolni. Beiratkoztam egy salsa tanfolyamra és azóta is rendszeres látogatója vagyok a buliknak és az óráknak. A salsával párhuzamosan bachatát és kizombát is elkezdtem tanulni. A merengével is a salsa kapcsán ismerkedtem meg. Nagyon könnyed és egyszerű tánc, amit egyetlen szóval jellemeznék: vidámság. :)

Böröcz Éva - francia

A nyelvtanulás az egyik hobbim. Az anyanyelvemen kívül három nyelv kavarog folyamatosan a fejemben: francia, német és angol. A francia épült be olyan szinten, hogy ha álmomból felriasztanak, akkor is folyékonyan megy. Ennek a hangzásával, dallamosságával, a hozzá kapcsolódó kultúrával tudtam leginkább azonosulni. (Bár zenében az angolszász a nyerő. ;)) Franciaországban ugyanúgy otthon érzem magam, mint aki ott nőtt fel, köszönhetően a lediplomázás után Nantes-ban eltöltött közel egy évnek és az azt követő tíz évnyi koordinátori munkának a balatoni megyék és a Pays de la Loire Régió együttműködésének keretében. 
Kedvenc szavaim kedves játékosságuk miatt a coccinelle és a coquelicot (ejtsd: kokszinel, kokliko), katicabogár és pipacs. Az már teljesen véletlenül jön, hogy mindegyik uralkodó színe a szenvedélyes piros - utalva a szeretetre, szerelemre, táncra, örömre.
 

Seregélyes Nóra - angol

Mindenkit más motivál a szakmájával kapcsolatban. Mi, tanárok is így vagyunk ezzel. Van akit a tantárgyához fűződő szeretet, van akit a módszertan, és van akit a vizsgákra való felkészítés lelkesít.

Számomra a résztvevők között kialakuló kapcsolatok adják a hajtóerőt.

Izgalmas látni, hogy emberek, akik egy tanfolyam elején éppen csak méregetik egymást, esetleg félszegen vakkantanak néhány szót  a másik felé, idővel szoros barátságot, értékes kapcsolatokat alakítanak ki egymással.

Kialakul egy csoport, ami sokkal több, mint  különálló emberek összessége.

Szavakkal szinte leírhatatlan, hogy pontosan mi is történik ilyenkor, de szinte tapinthatóvá válnak a pozitív energiák.

Mindenki fontos, a csoport minden egyes tagja hozzátesz valamit az egészhez, ami saját egyéniségéből, lényéből fakad.

Nagy örömmel tölt el, hogy nap mint nap részem lehet ebben a csodában.

Grátz Antal - önismereti tréning

Szeretek igényes és emberléptékű házakat tervezni, csúnya házakat is éppé-
széppé varázsolni, értelmet adni létüknek, hogy érdemes élniük. Olykor-olykor
egyik-másik homlokzatát ki is hímezem, beszédessé téve őket. De a jó házak
építése mellett ma már fontosabbnak gondolom a testi-lelki
hiánybetegségeinkből történő felépülést és Emberi minőségű kapcsolataink
folytonos épülését. Igazából ebből, ettől épülünk mindnyájan. Annyi szent,
hogy férfi és nő kapcsolata sem nélkülözheti az építészetet, hiszen a házasság
intézménye is a házon alapul, legalábbis szó szerint. De vajon emberi
kapcsolataink is szemléltethetőek-e képekkel vagy képi beszédekkel, ahogyan
házainkat is képeken keresztül szemléltetjük? Képesek vagyunk-e téren is
képezni magunkat? Ezen el lehet merengeni. Nem eredménytelenül, így
kerültem én ide…

Bácskai Zsuzsa- főzés, túravezetés

Azóta érdekel a főzés, mióta külön költöztem a szüleimtől... Ennek több, mint 30 éve :) 
Magamtól, barátoktól és profiktól tanultam, tanulok a mai napig. Szabadidőmben szoktam recepteket olvasni és elképzelni az ízeket, formákat, textúráját az ételnek. Szenvedélyesen főzök. Illetve, ha nem így, akkor jobb neki sem állni. Megérződik az ételen. Anyukám azt mondta, azért más a pogácsánk, még ha ugyanazokból az alapanyagokból, ugyanabban a sütőben is sütjük, mert MÁS A KÉZMELEG... Ezt sokáig nem értettem. Ma már igen. Más a saját egyéniségünk, az energiánk, stílusunk.. ez mind benne van az ételben! 
Idegen nyelv tanulásához az egyik legjobb interaktív feladat a sütés-főzés. Látható, tapintható, megszagolható, megkóstolható. És persze kimondható, valamint megcsinálható. Minden érzékszervet igénybe vesz. Amit itt megtanulsz, mindig eszedbe fog jutni. Mert csinálva tanulod.
 
Mi köze ennek a társkereséshez?
 
Olyan jó együtt főzni valakivel! Ha tudsz vele főzni, ráadásul EGY KONYHÁBAN!, akkor elég sok minden egyebet is tudsz vele csinálni.. :D Aztán a közös főzés amolyan szexis dolog. Beindítja a fantáziát...
Az eredmény meg csodálatos! Táplálni valakit szeretettel.. gondoskodni róla.. örömet szerezni neki... ezek értéket jelentenek számomra. Aztán nézni, ahogy eszi, amit készítettem neki... csupa örömforrás!
....
A túrát, gyaloglást vagy akár a kerékpározást egyfajta aktív meditációként élem meg. Ekkor jönnek a legkreatívabb gondolataim. Sokszor arra gondolok, de kár, hogy nincs nálam diktafon! Vagy legalább a telefon, hogy fel tudnám venni az ötleteimet. Megnyugtat a természet, lelassít, feltölt, inspirál és újabbnál újabb gondolatok jönnek, amiket mind érdemes megvalósítani.
A természet és a csend adja a legjobb válaszokat a kihívásainkra. Jó csak csendben sétálni valaki mellett. Ezt is kell tanulni. Hogy maradjak csendben? Csak elmerengeni... ;) magunkon, egymáson, a dolgokon... :)

 

Érdekel, jelentkezni akarok! (←kattints)

 

 

 Mennyibe kerül és mit tartalmaz? 

Mint minden, ez is egy befektetés. Önmagadba. Nem lottó, mert nem szerencse kérdése.

12 hetes tanfolyam magában foglal 77 dolgot!

36 nyelvórát → értéke – 54.000 Ft

16 óra önismereti tréninget → értéke – 30.000 Ft

12 táncórát → értéke – 20.000 Ft              

3 szabadidős túra és főzőprogramot → értéke  – 20.000 Ft

1 gálapartit →értéke – 10.000 Ft

Így a tanfolyam értéke: 132.000 Ft.

A képzéshez szükséges tananyagot, eszközöket, alapanyagokat most grátisz biztosítjuk.

 Bevezető árként  20%-os AKCIÓT hirdetünk, ha március 8-ig jelentkezel!

A 12 hetes NYELVMERENGE tanfolyam MOST a tiéd lehet mindössze:

105.600 Ft-ért!

És hogy ne az anyagiakon múljon, hogy el tudj jönni, ezt 3 egyenlő részletben fizetheted be:

3 x 35.200 Ft

 

Mikor vannak az órák? 

Angol - szerda délelőtt 8 vagy 9 órás kezdéssel megbeszélés szerint

Francia - csütörtökönként 17:00-19:30

Merenge - április 6.; május 18.; június 1.

 

Érdekel, jelentkezni akarok a tanfolyamra! 

Kattints a szövegre és töltsd ki a jelentkezési lapot!

Ha kérdésed van írj nekünk üzenetet az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Sok szeretettel és izgalommal várunk!

 

Ne tartsd magadban! Kérünk, mondd el a barátaidnak is! Hálásak lesznek érte.

 

 

Jelentkezés
Adataidat szigorúan bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk ki és csak a tanfolyam szervezéshez használjuk fel.

 

Fel a lap tetejére!

London Style

Székesfehérváron 1995 óta a második legrégebbi, de talán az egyetlen igazi, beszédcentrikus nyelviskola vagyunk.

Nyitvatartás

 Események kezdete előtt egy órával, illetve telefonos egyeztetés után.

Nyilvántartási szám:

B/2020/009175 n

 
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +36-70-408-3100
 

Hol találsz meg minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, volt Viniczai Cukrászda (ma Lionel). Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012