+ 70-408-3100 | info@londonstyle.hu

London Style - Learn & Smile 

Nyílt nap

  

A nyelvtanulás csak boldogíthat.1. A fejlődés boldoggá tesz.
Ha az ember elmondhatja magáról, hogy valamit megtanult, tehát jobbnak és többnek érzi magát, mint tegnap vagy tegnapelőtt, akkor az feltétlenül gazdagítja lelki életét. Hiszen a boldogság egyik legfontosabb kritériuma a folyamatos fejlődés.

2. Frissen tartja és fejleszti az agyat.
Számos kutatás bizonyítja, hogy a nyelvtanulás még idősebb korban is nagyon hasznos, ugyanis olyan idegpályákat ingerel, melyek használatával javul a memória. Ha belegondolunk, ez teljesen logikus, hiszen a nyelvtanuláshoz rengeteg féle készségre van szükség.
Először is memóriára a szavak és szabályok észben tartásához. Azután a nyelvtani szabályok helyes alkalmazása logikát és kombinációs készséget igényel. Úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy a nyelvtanulás agyad egészségéhez is hozzájárul!

3. A továbbtanuláshoz és az előmenetelhez elengedhetetlen.
Ez ma már tény, nincs rajta mit szépíteni. Ebből következik, hogy az életben való sikeredhez is szorosan hozzátartozik. Ha nincsenek külfölddel kapcsolatos terveid, a legtöbb szakma esetén akkor is nagyon fontos minimum egy, de inkább két idegen nyelven beszélni.
Azt pedig nem láthatod, mit hoz számodra a jövő: előfordulhat, hogy külföldre szólít az élet, és akkor vitathatatlan az idegen nyelv jelentősége.4. Élvezhetőbbé, teljesebbé teszi az utazást.
Ha van lehetőséged kikapcsolódás céljából külföldre utazni, egyszerűen ég és föld a különbség a között, hogy beszéled az adott ország nyelvét (esetleg egy köztes kommunikációs nyelvet), vagy sem.
Sokkal magabiztosabban, önállóban tudsz kommunikálni, ügyet intézni, és vészhelyzet esetén nem esel olyan könnyen pánikba.

5. Hobbijaidat új szintre emeli.
Bármely idegen nyelv, de főként az angol esetén érvényes, hogy hobbijaiddal kapcsolatban információk végtelen tárházához juthatsz az interneten.

6. Új kultúrákba nyerhetsz bepillantást.
Abban a pillanatban, hogy idegen nyelv tanulására adod a fejed, egy teljesen új világ nyílik ki előtted. A legtöbb tankönyv ugyanis középpontba helyezi az adott nyelvhez tartozó kultúra megismerését.7. Könnyebb kapcsolatteremtés és –tartás, hatékonyabb kommunikáció.
Akadozó, kétértelmű kommunikációval elég nehéz kapcsolatokat létesíteni és ápolni. Ha viszont megfelelően beszéljük az adott nyelvet, akkor mindjárt máshogy tudjuk megértetni magunkat, akár a munkahelyen, akár egy internetes fórumon.

8. Segít, hogy barátokra lelj.
A nyelvtanulás folyamán lehetőséged van hasonló vagy éppen teljesen más érdeklődésű, korosztályú emberekkel megismerkedned. Ez pedig rengeteg lehetőséget rejteget új barátságok kialakítása szempontjából.
Ha pedig már kezdesz a kiszemelt nyelven beszélni, akkor eljött az idő arra, hogy az adott ország vagy országok szülötteivel is felvedd a kapcsolatot. A lehetőségeid tényleg végtelenek. Levelezés, online chat, internetes fórumok, külföldi nyelvtanfolyamok, és Magyarországra érkező külföldiek…

9. Segít, hogy megtaláld a szerelmet.
A mai globalizált világban nem kizárt (sőt, szinte már természetes), hogy egy másik nemzet szülöttje képében érkezik el számodra a nagy Ő.
Milyen gyakran érti félre egymást férfi és nő – hát még akkor, ha nem is ugyanazon a nyelven beszélnek! Azzal pedig biztos sikert aratsz a párodnál, ha az anyanyelvén tudsz hozzá szólni és tudsz vele kommunikálni.

  

Ugye már látod, mit értettem az alatt, hogy a nyelvtanulás boldogít? Hozzásegít az életben való boldoguláshoz, emberi kapcsolatok kialakításához és megtartásához: egy szóval ahhoz, hogy igazán élvezni tudd az életet!

Most már nincs is más hátra, mint hogy Te is boldogan belevesd magad a nyelvtanulás rejtelmeibe!

Ha még mindig kétségeid lennének, gyere el a NYÍLT NAPOK egyikére szeptember 28-án, október 4. és 5-én!
A rendezvény INGYENES, de REGISZTRÁCIÓhoz kötött, mert készülnünk kell rá. Ugyanúgy, mint egy nyelvórára.

KIPRÓBÁLHATÓ NYELVEK: angol 
SZINTEK: kezdő - újrakezdő - haladó 
 
A bemutató órákra az alábbi időpontokban lehet jelentkezni.   
 
HALADÓ - szeptember 28. 9.00-10.30
HALADÓ - október 4. 16.30-18.00
ÚJRAKEZDŐ - október 5. 9.00-10.30
TOTÁL KEZDŐ - október 5. 14.00-15.30
 
Lehetőség van az alábbi tanfolyamokon INGYENESEN RÉSZT VENNI:
 
Üzleti B2-es nyelvvizsgára felkészítő - csütörtök 8.00-11.00 (szeptember 26-án indul!)
 
Euro B2-es nyelvvizsga felkészítő - kedd-csütörtök 16.30-18.00

Egyet ne felejts! ITT MEGTANULSZ BESZÉLNI! Erre 100% beszédgaranciát adunk!
A befizetett tandíjadra 10 napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.
Ha úgy érzed, ez nem neked való, nem tudsz eleget beszélni az órákon, vagy egyszerűen nem tetszik - visszaadjuk pénzed.  
 


Jelentkezés
Adataidat szigorúan bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk ki és csak a tanfolyam szervezéshez használjuk fel.
 

London Style

Székesfehérváron 1995 óta a második legrégebbi, de talán az egyetlen igazi, beszédcentrikus nyelviskola vagyunk.

Nyitvatartás

 Események kezdete előtt egy órával, illetve telefonos egyeztetés után.

Nyilvántartási szám:

B/2020/009175 n

 
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +36-70-408-3100
 

Hol találsz meg minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, volt Viniczai Cukrászda (ma Lionel). Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012