+ 70-408-3100 | info@londonstyle.hu

London Style - Learn & Smile 

Nyári tábor tiniknek

    

Turnusok:

Időpont: 2021.07.05. - 2021.07.09. Bentlakásos tábor, helyszín: Agárd

Időpont: 2021.07.12. - 2021.07.16. Bentlakásos tábor, helyszín: Agárd

Időpont: 2021.08.09. - 2021.08.13. Bentlakásos tábor, helyszín: Agárd

Időpont: 2021.08.23. - 2021.08.27. Bentlakásos vagy Napközis tábor, helyszín: Agárd vagy Székesfehérvár (jelentkezők számától függ)

Jelentkezéshez kattints!

   

Nyári tábor 10-12 éveseknek, 13-14 éveseknek és 15-17 éveseknek!

 • Gyermeked szeret rajzolni? Vagy netán főzni?
 • Szeretne még ügyesebb lenni? Vagy kipróbálni magát egy új területen?
 • Szeretnéd, ha nyáron jó kezekben lennefejlődne és mindeközben szuper jól érezné magát?

Hozd el nyári táborunkba!

Életre szóló tapasztalat főzés és rajzolás terén. Vegyél részt a kalandban ami önfejlesztő hatással lesz rád! 

 

Mi lesz az ANGOL-on?

Reggel 8-tól gyülekező van, és az első nap kivételével rögtön "alvással kezdjük :)

Mit jelent ez? Az aznap tanulandó információt egy ún. Tudati Technológia segítségével "bevisszük" a memóriába egy fény-hang készülék segítségével. Mindez a finom, pihe-puha relax szobában történik. Ez a technika rendkívül jó hatással van az egészségre, tanulásra, koncentrációkészségre. Tudj meg többet ezen az oldalon: www.mindfitness.hu

Alvás után kicsit megmozgatjuk magunkat, amolyan reggeli torna lesz, majd elindul a nap. Kizárólag angolul beszélünk. Csak a szünetekben illetve egy-egy rész végén lehet magyarul szólni, kérdezni, de mindent érteni fogtok. Rendkívül interaktív lesz :)

Megtanuljuk a főzési eszközök neveit, a cselekvéseket a konyhában, tudunk majd instrukciókat adni, érteni, végrehajtani. Megtanulunk receptet olvasni, értelmezni, a mértékegységeket kimondani, az alapanyagok neveit és el tudjuk mondani mit főztünk, sütöttünk.

De ennél több lesz!! Tanulunk kérni udvariasan, kiszolgálni, bevásárolni, kedvenc ételeinkről beszélni, de kultúráról, különböző népek szokásairól is csevegni. 

Gyakoroljuk az egyes szavak kiejtését, majd mondat és kérdés intonációt, ritmust, végül pedig megtanulunk szöveget tanulni.

Lesz egy halom mini szituáció, hogy elsajátítsd, hogyan kell gyorsan, életszerűen, "csípőből" válaszolni egy pár témában.

Még zenélünk is! Főleg a ritmusos beszéd tanulásánál. 

Még énekelni, dalt tanulni is fogunk! 

Végül pedig megesszük, amit megfőztünk :)

  

 

Mi lesz a művészeti részen?

A művészeti táborban a gyerekek egyedi igényeinek megfelelően alakítjuk a programot. Ez azt jelenti, hogy vannak alap technikák, és ábrázolási módok melyeket megtanítunk, majd személyre szabottan vagy csoportokra osztva folytatjuk tovább a kreatív munkát.

Idén a programok között szerepel az animáció, ahol a gyerekek rajzai mozgóképes alkotássá válnak majd, részük lesz elmélyedni az élményfestés világában, készítünk pár perces vonalrajzokat, úgynevezett „krokikat”, melyek fejlesztik a koncentrációt, és jobb eredményhez vezetnek a rajzolásban, valamint betekintést nyerhetnek az emberábrázolás pontos arányaiba, portrérajzolásba.

Nincs tapasztalatod a rajzolásban? Vagy negatív tapasztalataid vannak?

Nem probléma!  A kreatív élményfestéshez csak ecsetre, festékre és villára van szükség! Ilyen egyszerű? Igen! A technikával, melyet elsajátítasz Te is képes leszel otthon, egyedül lenyűgöző tájképeket alkotni! 

Nem vagy már kezdő de fejlesztenéd magad vagy megrekedtél valahol? Köztünk a helyed! :). Arról a szintről megyünk tovább ahol jelenleg tartasz. Ha konkrét elképzelésed van, hogy miben szeretnél fejlődni pl: portré, emberábrázolás, akkor segítünk neked benne!

  

 Visszajelzések

"Nagyon szépen köszönjük ezt a fergeteges tábort! A rengeteg új élményt, barátot, ismeretet! Fanni úgy ment, hogy "engem küldtek", és úgy jött haza, hogy "mehetek jövőre is?"!"

"Többet kaptunk, mint amire számítottunk..."

 

"Fantasztikus volt a tábor az idei évben is! Köszönjük a sok munkát , energiát és szeretetet amit belefektettetek biztosítva a sok élményt a táborozóknak!"
 
"Nagyon szépen köszönjük a képeket. Isti nagyon jól érezte magát, köszönjük szépen a lehetőséget."
 
 

"Boginak annyira bejött, hogy már az augusztusira is beneveztünk. Korábban is rá tudtam venni kuktáskodásra, de mióta hazajött a táborból, önállóan is nekiáll főzőcskézni ezt-azt."

"Panna másfél órán keresztül arról mesélt, hogy milyen jó programok voltak a táborban és hogy mindenki milyen jó fej!"

  

Hogyan épül fel a tábor?

A tábori kreatív programok: reggel 8:00-tól, délután 17:00-ig tartanak.

A délelőtti órákban angolul fognak főzni tanulni  a gyerekek, ahol a közös főzés örömével, az egészségtudatos táplálkozás alapjaival, illetve a  nemzetek konyháival ismerkedhetnek meg. Főzés közben beszélgetünk, ismerkedünk a különféle  fűszernövényekkel, különleges alapanyagokkal, más nemzetek étkezési sajátosságaival.

Ebéd után egy kis relaxáció, majd kezdődik a portrérajzolás!

Az 5 nap alatt a portrérajzolás folyamataival megismerkedve a gyerekek egyre realisztikusabb rajzokat lesznek képesek alkotni.

Étkezés: Háromszori étkezés biztosított, kérés esetén a tej-, cukor-, laktóz-, glutén-, stb. érzékenységre is figyelve. 

 

Kiknek ajánljuk a tábort?

Akik már egy kicsit beszélnek angolul, az iskolában tanultak alapján

Akik szeretnek főzni, főzni tanulni vagy enni :)

Akik szeretnek rajzolni

Sikerélményre vágynak

Akik szeretnének jófej tanároktól tanulni

 Mit ad még gyermeked részére a nyári tábor?

 • Önbizalom növekedést,
 • Új barátokat,
 • Jó hangulatot és közösséget
 • Angol beszédkészség fejlesztését
 • Főzni tanulást
 • Egy telefon/számítógép mentes hobbit, amivel csak fejlődik.

Ajánlott életkor:

Idén több korosztályt indítunk:

10-12 éves gyermekek

13-14 éves gyermekek

15-17 éves gyermekek


Ha még nem vagy 10 éves, de önálló és talpraesett vagy, bátran velünk tarthatsz!
Ha elmúltál 17 éves, de szeretnél velünk tartani, szívesen várunk!

Nem szükséges rajzi tapasztalat, a tábor teljesen kezdő szintről indul! 

Csupán alkotókedved és vidámságod hozd magaddal!

Mennyibe kerül?

A bentlakásos tábor ára: 69.000 HUF , azonban ha júnis 14-ig jelentkezel, EARLY BIRD  kedvezmény jár, így  a tábor árát 63.700 Ft-os áron tudjuk garantálni!

az ár 8 fő befizetésével garantált, valamint a kedvezményeket a minimum létszám feletti jelentkezéskor tudjuk biztosítani

Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, alapanyagokat a főzéshez, sütéshez, a rajzeszközöket, melynek egy része a gyerekek tulajdonába kerül a tábor végén.

KEDVEZMÉNYEK:

1) testvérkedvezmény: 10% a testvér tandíjából

2) ajánlási kedvezmény: 10% minden plusz gyermek tandíjából

Hol lesz?

Bentlakásos táborok helyszíne:

2484, Agárd, Garden Szálló

A napközis tábor helyszíne:

8000, Székesfehérvár, Budai út 9-11. III. emelet

Mikor lesz?

Turnusok:

Időpont: 2021.07.05. - 2021.07.09. bentlakásos tábor

Időpont: 2021.07.12. - 2021.07.16. bentlakásos tábor

Időpont: 2021.08.09. - 2021.08.13. bentlakásos tábor

Időpont: 2021.08.23. - 2021.08.27. napközis tábor, de igény szerint bentlakásos!

 

Mit kell tudni a napközis táborról?

Legyél ötös angolból!

 
Alapozd meg nyelvtudásodat és készülj az iskolakezdésre velünk! Legyél jobb, felkészültebb és magabiztosabb, mint az osztálytársaid!
Interaktív angol órákon tanulás helyett tapasztalsz, helyzetgyakorlatokon keresztül újra és újra kipróbálod magad. 
Az angol drámaórán észrevétlenül fejleszted a szókincsed én is tanulod meg majd a nyelvtani szerkezeteket is
 
Minden lesz, de nem unalmas, ez garantáljuk!
 
Pihenésképpen főzünk, sütünk angolul! Ha nagyon elfáradtál, kicsit alkothatsz is. Ezt a tábort úgy építjük fel, hogy szeptembertől tudjuk folytatni heti egy alkalommal iskola után. A rendszeres gyakorlásban hiszünk. Az izmaid is akkor fejlődnek ki, ha minden héten mész az edzőterembe. Csak kiscsoportos foglalkozás keretében tud kialakulni beszédkészséged és szabadulnak fel gátlásaid a játékos angol órákon. 
Ebben a táborban is biztosítunk háromszori étkezést és szinte minden nap sütünk valami finomat 🥰 
A tabor ára 69.000 Ft
 
Mit tartalmaz? 
 
16 óra művészet, 32 óra angol + étkezés + audio vizuális stimuláció + rajzeszközök (120.000 HUF értékben!!! Ha mindent külön vennél meg piaci áron!)
 

 

Jelentkezés google űrlapon (kattints a képre)

 

 • Jelentkezés előtt olvasd el -->
 • Általános szerződési feltételeinket
1.    Jelen általános szerződési feltételeket (továbbiakban: ÁFSZ) Bácskai Zsuzsanna e.v. (2484Agárd, Széchenyi u. 43.) telefonszám: +36-70-408-3100, +36-20-9578-575, mint Szervezőalkalmazza az általa szervezett Varázsangol és Varázskréta táborokban (a továbbiakbantábor) való részvétel feltételeinek ismertetése és a résztvevő kiskorúak törvényes képviselői,illetve fiatalkorúak és törvényes képviselőikkel létrejövő szerződés tartalmánakmeghatározása érdekében.2.    Jelen ÁFSZ kibocsátásával lép hatályba és mindaddig hatályos, amíg helyébe annak újabbváltozata nem lép, vagy a Szervező hatályon kívül nem helyezi. A jelen ÁSZF elérhető awww.londonstyle.hu honlapon.3.    A Tábor pontos helyszínéről, időpontjáról, időtartamáról, programjáról és nyújtottszolgáltatásokról, valamint a részvételi díjról együttműködő partnerünk, a London StyleNyelviskola honlapján és e-mailben nyújtunk részletes tájékoztatást(This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).4.    Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet:JELENTKEZÉSI LAP5.    A Táborban való részvétel előfeltételei:5.1.       A Táborban résztvevő gyermek életkora: 11-16 év közötti5.2.       A Szülő a Tábor részvételi díját egy vagy két részletben fizeti meg.A részvételi szándékot a tábor díjának 50%-val kell megerősíteni, melyet Szülő 2021. 06. 30.időpontjáig a következő bankszámlaszámra utal: Bácskai Zsuzsanna e.v. 16200247-10003042-00000000A fennmaradó részt legkésőbb 2021. 07.15-ig átutalja a fentebb feltüntetett bankszámlára,vagy készpénzben kifizeti számla ellenében.5.3.       Jelen ÁSZF-ben foglaltak elfogadása, mellyel a szervező és a jelentkező szerződéseakkor jön létre, ha a szervező a jelentkezést visszaigazolja.6.    A Táborból a Gyermeket kizárólag a Szülő viheti el, ettől eltérő esetben külön írásban kelljeleznie a Szervező felé. E-Mail, sms (70/408-3100, 20/9578-575) elfogadott.7.    Lemondási feltételek:7.1. Amennyiben foglalását a tábor kezdést megelőző három héttel mondja le, nemszámítunk fel külön díjat.7.2. Két héttel a kezdést megelőzően történő visszamondás esetén a tábor teljes díjának50%-a kerül felszámításra.7.3. 5 nappal a kezdést megelőzően történő visszamondás esetén a a tábor teljes díja100% kerül felszámításra. A vissza nem fizetett díjak fenti esetben a bánatpénz(óvadék) szabályai alapján működnek.7.4. Amennyiben jelentkezését módosítaná, vagy törölné, kérjük, hogy írásban tegye aztfelénk! Köszönjük megértését!7.5. Amennyiben a Tábor a Szervezőnek felróható okból meghiúsul a már befizetett teljesrészvételi díjat Szervező a Jelentkezőnek visszafizeti.7.6. A Táborból bármilyen okból történő hiányzás esetén díj-visszatérítésre vagy kurzuspótlására nincs lehetőség.7.7. A Tábor helyszínén értékes tárgyak, készpénz megőrzésére nincs lehetőség, így azokbiztonságáért sem a szervező, sem a London Style Nyelviskola felelősséget nemvállal.7.8. A Táborozó és a Törvényes képviselője tudomásul veszi, hogy a Táborozó a sajátfelelősségére vesz részt a Tábor főző-sütő- és egyéb programjain.7.9. A Táborozó a tábori kurzus kezdetén a Szervezőtől, illetve segítőitőlbiztonságtechnikai oktatásban és a legfontosabb magatartási-viselkedési szabályokismertetésében részesül a főző-sütő és AVS tevékenységről, amelyet a külön okirataláírásával elismer és betartására kötelezettséget vállal. Kiskorú résztvevő esetén akioktatáson a szülő részvétele is kötelező és a nyilatkozattételre a kiskorú szülőjeköteles.7.10. A járványügyi fenyegetettség miatt egy kurzusban max. 14 fő tartózkodhat.7.11. A Táborozó köteles a jelentkezésekor bejelenteni tartós betegségét,ételérzékenységét, tartós gyógyszereit és egyéb, a meghirdetett táboritevékenységet lényegesen érintő körülményeit.7.12. A szervező a tábori tevékenység gyakorlására védőruhát biztosít (kötény, festőköténystb.).7.13. A Táborozó törvényes képviselője vállalja, hogy a gyermeke helyett és nevébenmegtérít a károsultnak minden olyan kárt, amely a Tábor működése alatt tanúsítottszerződésellenes vagy jogellenes magatartásból ered, függetlenül attól, hogyegyébként a törvényes képviselő jogszabály alapján köteles-e az adott kártmegtéríteni. A törvényes képviselő mentesül részben vagy egészben a kártérítésikötelezettsége alól, ha igazolja, hogy a károkozó magatartás a Szervező vagy/ésannak segítője a Táborozó feletti felügyelete ellátásával kapcsolatos valamelyfelróható magatartása vagy mulasztása miatt állt be. A törvényes képviselő ezenkártérítési kötelezettsége kiterjed minden, a szervező, illetve a LS Nyelviskola vagybármely más érintett személy oldalán bekövetkezett kárra.7.14. Egy tizenéves elektronikus kütyük között tölti az életét, amiket a szervezők erre aszűk hétre teljesen feleslegesnek tartanak, mert háttérbe szorítják a többitáborozóval való barátkozást és a programokat. Ezért a táborozók érkezhetnektelefon nélkül vagy hozhatnak 1db telefont magukkal a kapcsolattartásra, amelyetszervezők őriznek és a tábor életéhez igazítva adják át naponta használatra (ezjellemzően este 5 óra körül). Természetesen minden indokolt esetben mindentáborozó elérhető és minden táborozó bármikor telefonálhat, amennyiben arrahalaszthatatlan indoka van. A táborozók telefonjának értékét a szervezők nemellenőrzik.8.  A Szülő hozzájárulása szükséges az AVS*-teremben való részvételhez, melyet a lapalján tud bejelölni.* Ez egy audio-vizuális-stimulizációs eszköz, egy fény-hang készülék segítségévelműködik. Részletek itt: www.mindfitness.huAz eszköz két esetben nem használható 1) fény epilepszia 2) pacemaker megléte,ezért szülői beleegyezés szükséges.Okleveles AVS trénerként (Tudati Technológia) 2006 óta dolgozom felnőtt- ésgyermek tanulási nehézségek, koncentráció és memória javítása céljából.9.  A Szervező tevékenysége során a Szülők által megadott adatokat a Tábormegszervezéséhez és lebonyolításához szükséges mértékben, az adatvédelmitörvény értelmében kizárólag szerződéskötési, számlázási, valamint saját egyébmarketing céljaira használja fel. A szervező a a szerződés teljesítés érdekében a Táborbefejezése időpontját követő 30 napig őrzi meg az adatokat, azt követőenmegsemmisíti.A Szülő tudomásul veszi, hogy ezen adatszolgáltatással egyidejűleg a hozzájárulásátadja ahhoz, hogy az általa megadott adatokat a Szervező nyilvántartsa és kezelje.Kibocsátás időpontja: 2021.06.14.
   

Táboraink képekben

 

 

 

 

 

London Style

Székesfehérváron 1995 óta a második legrégebbi, de talán az egyetlen igazi, beszédcentrikus nyelviskola vagyunk.

Nyitvatartás

 Események kezdete előtt egy órával, illetve telefonos egyeztetés után.

Nyilvántartási szám:

B/2020/009175 n

 
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +36-70-408-3100
 

Hol találsz meg minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, volt Viniczai Cukrászda (ma Lionel). Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012